Agenda voor de aankomende activiteiten

Vanaf 15 augustus is er op zaterdag de wekelijkse schietoefening. Aanvang 19.00 uur

 

 

Zie hier de aangepaste agenda

agenda

Huwelijk Ron & Marie-José

Op 3 Julie zijn onze leden Ron Kums en Marie-José Tijssen getrouwd, wij wensen hun veel geluk 

Meer foto’s

Ron  Marie-Jose 

Verplaatsing LDS naar 19 september 2021

Het coronavirus heeft ook impact op het LDS. Na uitvoerig overleg is besloten om, na de Bondschuttersfeesten, OLS, ZLF, ook het LDS te Nederweert te verplaatsen naar 2021. Dit besluit is in samenspraak met de organisatie en Stichting Limburgs Dames Schuttersfeest genomen.

 

LDS in Nederweert

”Het coronavirus heeft onze samenleving hard geraakt. Maatregelen, die we ons tot voor kort niet konden voorstellen, volgen elkaar in snel tempo op. De situatie verandert dagelijks. We leven mee met iedereen die getroffen is door het coronavirus en ook met al onze schuttersvrienden,” aldus Schuterij St. Antonius Nederweert. 

Alle evenementen en bijeenkomsten zijn tot 1 september verboden. De voorbereidingen en de opbouw van een LDS vergen de nodige tijd en inspanningen van veel betrokkenen. Na 1 september is de tijd te kort om dat allemaal goed uit te voeren. Daarnaast speelt ook de onzekerheid mee of 1 september ook daadwerkelijk de einddatum is van de genomen maatregelen. 

Zowel de schutterij als de Stichting LDS nemen hun verantwoordelijkheid omdat de gezondheid vóór alles gaat. Ook willen ze voor duidelijkheid zorgen in deze onzekere tijden voor onze deelnemers. 

”Zorg voor elkaar en blijf gezond. Hopelijk tot ziens op zondag 19 september 2021 !”

LDS naar 19-9-2021

Hoogtepunten 2019 - 2020

Nederweert wint LDS

Met Lieke, Leanne, Sandra en buksmeester Hans

Koningsschieten

Koning 2020 is wederom behaald door Leon Jeurninck

Historie

Tekst onder titel

Titel knop 2

Tekst knop 2

Titel knop 3

Tekst knop 3